Andrea utses av My Academy till månadens studiecoach

Andrea utses av My Academy till månadens studiecoach
19/03/2019 lmg
läxhjälpare

Varje månad utser Sverige största läxhjälpsföretag My Academy månadens studiecoach där en anställd som utmärkt sig utöver det vanliga får denna ärofyllda utnämning. I utmärkelsen tas det hänsyn till feedback från familjer, uppnådda resultat samt engagemang och professionalitet. Denna månad är månadens studiecoach hos My Academy Andrea!

Läxhjälp.com har pratat med My Academys verksamhetschef Alexander:

”Andrea har vid sidan av sina egna studier inom Bioteknik på Chalmers i Göteborg gjort ett strålande arbete med sina 4 elever hon hjälper parallellt med främst matematik Vi är otroligt stolta och glada över att ha Andrea i vårt team då hon alltid gör ett så stort och positivt intryck hos våra kunder samt mot oss på kontoret. Vi har flertalet lovord från familjer hon hjälpt och ser fram emot många fler”.

Klicka här för att be My Academy om hjälp!


Andrea hjälper elever på både högstadie- och gymnasienivå och delar gärna med sig av sitt bästa tips hur man kan förbättra sig i matten:

”Koppla matten till verkliga problem du är intresserad av!”

”Även om matte kanske ibland kan kännas som något teoretiskt och onödigt så är det ett fantastiskt verktyg, inte bara för provet, men det finns i allting kring oss. Fundera över vad du tycker är roligt och intressant, och försök att koppla matten till det. Älskar du att gå på bio? Räkna ut hur många filmer du kan se om du har 800 kr och en biljett kostar 130 kr. Hur många kan du se om du dessutom köper popcorn och läsk varje gång?”

Andrea trycker inte det är någon idé att sitta på egen hand och inte förstå. Det är bättre att be om hjälp; av familj, kompisar eller allra helst sin studiecoach! Hon sammanfattar till slut sitt resonemang:

Viktigast av allt är att du tar det i din egen takt och ger dig själv tid att ordentligt förstå det du gör!

Andrea anställdes som studiecoach på My Academy i januari 2017 och kombinerar sitt jobb med studier på Chalmers.

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag