Hemundervisning

Hitta studiecoach

  Hemundervisning av en specialist

  Alla våra specialister inom läxhjälp som är anställda hos våra partners på Studybuddy och My Academy, studerar på landets ledande gymnasium och universitet. För att kunna erbjuda hemundervisning kräver vi att man har goda kompetenser inom de ämnen som vi erbjuder läxhjälp för. Utöver den gedigna rekryteringsprocessen där de blivande specialisternas kunskaper testas, är det även ett krav att man först gått igenom vår inlärningskurs innan man tar sig ann sitt första uppdrag. Med andra ord: våra specialister kan sitt jobb väl!

   

  Hemundervisning för gymnasiet

  Med gymnasieåren kommer högre krav på självständighet. Därför gäller det att ha en etablerad studieteknik och hemundervisning är därmed ett utmärkt första steg till att uppnå akademisk framgång. Tillsammans med din stuciecoach får du träna på olika studietekniker och metoder för hur man bäst håller disciplinen för sina studier. Det är även vanligt att betygshets kan öka under gymnasiet. Därför kan din studiecoach, utöver att finna en struktur som fungerar för ditt lärande, hjälpa dig att hantera den stressen genom olika strategier.

  Hemundervisning för högstadiet

  Det är oftast under högstadiet som studierna brukar ta en allt mer seriös vändning. Det blir allt viktigare med goda betyg och bra prestation. Detta kräver därför att man lär sig att strukturera upp sina studietider. Hemundervisning ger en bra grund för att få ordning och reda i studiechemat, speciellt när tempot även ökar under högstadieåren.

   

  Vad krävs för att få hemundervisning av Läxhjälp.com?

  Det enda du behöver göra är att gå till sökfältet här på webbens startsida och välja den läxhjälpare du gillar mest. Du fyller sedan i en intresseanmälan och inom kort får du kontakt med en av våra rådgivare på My academy eller Studybuddy. Snart är du igång med din läxhjälp!

   

  Vanliga frågor och svar

  Behöver jag förbereda något inför min hemundervisning?

  Det du behöver förbereda innan varje tillfälle bestämmer du med din studiecoach. Men det är alltid bra att vara förberedd med det material du vet att du kommer behöva under studietillfället som t.ex en dator eller ett anteckningsblock. Sen är det såklart viktigt att du har laddat inför tillfället. Har du läxhjälp efter skolan är det bra att se till att du får i dig något att äta innan studietillfället så du orkar mer, speciellt om tillfället varar längre än en timme.

  Vad kostar det att få undervisning hemma?

  Priset skiljer sig inom företagen. Studybuddy erbjuder hemundervisning från 365 kronor och My Academy från 460 kronor. My Academy har ett högre pris då de som erbjuder hemundervisning inom företaget studerar på landets ledande universitet. Båda företagen erbjuder även undervisning online.

  Hur ansöker jag om hemundervisning?

  Du kan antingen göra en intresseanmälan här på Läxhjälp.com eller gå direkt via Studybuddy eller My Academys hemsidor.

  Kan jag få stöd med undervisning i mitt hem under sommaren?

  Även om vi alltid rekommenderar våra elever att vila under sommartider, går det såklart att ordna undervisningstillfällen om du känner att du behöver extra stöd.

  Vill du ha läxhjälp?

  Få prisförslag