Läxhjälp för högstadiet i Täby, Djursholm och Stocksund

Läxhjälp för högstadiet i Täby, Djursholm och Stocksund
14/03/2019 lmg
Laxhjalp for hogstadiet i Taby, Djursholm och Stenungssund

Felicia berättar om Studybuddys satsning i Norrort!

Läxhjälp.com träffade Felicia Cederlund, Verksamhetschef på Studybuddy och hon berättar att företaget nu storsatsar på läxhjälp i villaområdena norr om Stockholm.

”Läxhjälp i Norrort är populärt sedan länge, men många aktörer har svårt att tillgodose behovet, då lärarna ofta bor centralt i stan. Studybuddy har därför utvecklat ett bra samarbete med gymnasieskolor och elevkårer i området och är numera det vanligaste extrajobbet bland naturstudenterna i Norrort.

Utöver t. ex KTH studenter, som traditionellt jobbar med läxhjälp satsar vi på Studybuddy på att anställa riktigt duktiga gymnasister, som själva bor i Norrort. Just gymnasister är lite av vår grej och bara i år har vi anställt över 100 gymnasister från Djursholm, Täby och Stocksund. Dessa gymnasiesjtärnor hjälper elever i grundskolan och gör att vi har överlägset bäst täckning av Norrort med förstklassiga studybuddies.

I högstadiet läggs grunden inför gymnasiet och vi ser att det är viktigt att sätta studierutinerna redan då. Våra studybuddies har stenkoll på betygskraven på högstadienivå och studerar i dagsläget på gymnasie- eller högre nivåer med strålande resultat. En studybuddy är inte en lärare utan en förebild som hjälper dig att lyckas i skolan. Jag rekommenderar alla föräldrar i med barn i högstadiet att börja med läxhjälp redan nu. På vår hemsida kan man själv välja en passande studybuddy, eller så ber man oss experter om hjälp”.

Ta chansen och få läxhjälp av Studybuddy i Täby, Danderyd och Djursholm idag!

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag