Läxhjälp Stockholm

privatlärare

Få läxhjälp i Stockholm

Läxhjälp Stockholm. Vi ger möjlighet för dig som söker läxhjälp i Stockholm att ta del av ett bibliotek fyllt med läxhjälpare från våra partners Studybuddy och My Academy. Vi ser över dina villkor och matchar dig sedan med en egen coach. Från sökfältet är du bara ett klick bort från att hitta skräddarsydd hjälp för just dina akademiska behov!

Hitta studiecoach

  Så får du läxhjälp i Stockholm av Läxhjälp.com

  1. Gå till sökfältet här på sajten och sök efter din läxhjälpare. Välj det ämne du vill ha hjälp med samt om du vill ha hjälp på plats eller online.
  2. När du har valt din läxhjälpare gör du en intresseanmälan. I anmälan skriver du att du vill ha läxhjälp i Stockholm. Du blir sen kontaktad av en rådgivare från Studybuddy eller My Academy.
  3. Du får en prova-på-lektion med din studiecoach antingen i hemmet eller online, utan bindningstid.

  Läxhjälp Stockholm

  Fördelar med läxhjälp där du bor

  Möjligheten att få läxhjälp i hemmet skapar de bästa förutsättningarna för både elev och studiecoach att tillsammans uppnå de akademiska målen. Att kunna få läxhjälp vid sitt egna skrivbord är en bekvämlighet som är svår att slå.

  Dessutom går de anställda hos våra samarbetspartners igenom en gedigen rekryteringsprocess som kvalitetssäkrar alla läxhjälpare som därmed kan erbjuda läxhjälp i toppklass över hela Stockholm!

   

  Få hjälp inom alla möjliga ämnen

  Vi erbjuder läxhjälp online inom alla möjliga ämnen, allt från fysik och kemi till psykologi och religionskunskap. Just inom ämnena matematik, engelska och svenska, där efterfrågan för läxhjälp är som högst, har Studybuddy och My Academy ett gäng riktigt duktiga studiecoacher i bland annat Stockholm som alltid är redo för att jobba mot dina studiemål!

   

  Nöjdhetsgaranti – Läxhjälp Stockholm

  Våra partners arbetar ständigt med att erbjuda läxhjälp av högsta kvalité. Skulle det mot förmodan vara så att du som kund inte är nöjd med den läxhjälpen du fått, ger vår nöjdhetsgaranti dig rätt att byta din studiecoach när som helst – helt kostnadsfritt!

   

  Vanliga frågor och svar

  Kan jag få läxhjälp Stockholm?

  Vi har läxhjälp i hela Stockholm. Har vi inte det just där du bor så kan vi se till att du och din coach kommer överens om att mötas upp på en mer central plats. Alternativt erbjuder vi genom våra partners även läxhjälp online!

  Vad kostar läxhjälpen?

  Våra partners erbjuder olika priser för sin tjänst. Via Studybuddy kan du få hjälp från 365 kronor, respektive 460 kronor via My Academy. Det högre startpriset beror på att samtliga studiecoacher på My Academy studerar på ledande universitet runtom i landet. Båda företagen erbjuder förövrigt läxhjälp på plats samt online!

  Hur långt är varje läxhjälpstillfälle?

  Läxhjälpstillfällena varierar i tid beroende på abonnemang och hur mycket hjälp du vill ha. När du gjort en intresseanmälan och får kontakt genom någon av våra partners, kommer de se till att din läxhjälpare matchar dina villkor.

  Kan man få läxhjälp i Stockholm sent på kvällen, helger och/eller under sommarlov?

  Vi försöker alltid hitta en studiecoach som passar dina behov. Eftersom alla läxhjälpare i första hand studerar, hjälper de oftast sina elever efter skoltid och helger. Vid undantagsfall kan man få läxhjälp under sommarlovet, men vi rekommenderar alltid att man ska använda den tiden för att ladda batterierna.

  Vilka vänder sig Läxhjälp.com:s tjänst till?

  Alla familjer vars barn eller ungdomar behöver personlig läxhjälp. Vår tjänst ger en överblick i form av ett bibliotek fyllt med våra samarbetspartners skickliga läxhjälpare. Du som kund kan därför på ett smidigt sätt få möjligheten att handplocka den mest kompetenta coachen för just dina studiebehov.

  Nyttiga länkar Läxhjälp Stockholm

  Vill du ha läxhjälp?

  Få prisförslag