Meteorologen Emma utses till månadens Studybuddy!

Meteorologen Emma utses till månadens Studybuddy!
14/03/2019 lmg

Varje månad utser Studybuddy en av nästan 1000 lärare till månadens studybuddy. I utnämningen tar de hänsyn till flera aspekter, däribland feedback från elever, engagemang och uppnådda resultat. Läxhjälp.com har tagit del av utnämningen nedan.

Studybuddys verksamhetschef Felicia kommenterar utnämningen:

”I Mars tilldelas utmärkelsen till en extremt engagerad studybuddy som undervisat i flertalet ämnen med mycket god feedback. Framförallt har hon en förmåga att motivera och engagera sina elever och med engagemanget följer i regel förbättrade resultat, vilket är något som hennes elever intygat! Extra kul är dessutom att Emma är en av få studybuddies som studerar Meterologi”

Här kan du som kund själv välja den studybuddy som passar dig bäst!

Såhär kommenterar Emma själv sin resa hos Studybuddy:

”Min tid hos Studybuddy började hösten 2017 med blandade ämnen. Framåt våren blev det mer fokus på matematik och fysik. Tiden hos Studybuddy har varit otroligt lärorik, inte minst i min egen ämneskunskap då goda grundkunskaper krävs för att kunna lära ut på ett bra sätt.”

3 studietips från Emma:

  1. Sätt hellre lägre än för höga mål. Ett berg av förväntningar på dig själv kan resultera i att inget blir gjort.
  2. Gör en realistisk veckoplanering. Planera t ex in en halvtimme matematik på någon eftermiddag och skriv upp vilka tal du ska göra.
  3. Repetera det du lärt dig.

Lite om Emmas historia:

Jag växte upp i Karlskoga och efter ett par år av resande och ströjobb efter gymnasiet blev jag antagen till min nuvarande utbildning inom meteorologi, klimat och oceanografi på Stockholms Universitet. Fysik, matematik, vädret, djur och natur är något som alltid har fascinerat mig så det kändes som ett enkelt val. Idag bor jag i Stockholm, går mitt sista år på min master och umgås gärna med vänner.

Är du själv en toppstudent och vill jobba med läxhjälp? Klicka här för att ansöka!

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag