Läxhjälp tips – Din guide mot bättre betyg

Hitta läxhjälp, snabbt & enkelt.

En portal med läxhjälp tips

Läxhjälp.com är ett samarbete mellan branschledare inom läxhjälp och finns här för att sprida kunskap inom studieteknik, studiemotivation och läxhjälp generellt. Och en hel del generella läxhjälp tips.

Tillsammans har vi sedan 2004 hjälpt över 50 000 elever mot bättre betyg och ökad studiemotivation. Via läxhjälp.com samlar vi vår gemensamma kunskap under ett tak. Här hittar du tips och trix inom läxhjälp och studier. Det kan handla om läxhjälp online eller läxhjälp i hemmet. Läxhjälp.com är tänkt att vara inspiration till såväl lärare, elever och föräldrar. Läxhjälp.com ägs av A Plus Education Group som äger läxhjälpsföretagen Studybuddy och My Academy, samt Hey Kiddo nanny och barnpasssning.

Samarbetspartners bakom läxhjälp.com

My Academy

My Academy

My Academy var först ut med läxhjälp i Sverige och har ett starkt fokus på förbättrade resultat. Endast de bästa studenterna från de bästa universiteten anställs som studiecoacher. Alla studiecoacher utbildas i “My Academy metoden”, som lägger vikt vid mål, struktur och uppföljning. My Academy finns i hela Sverige och erbjuder såväl traditionell läxhjälp och läxhjälp online via en egen plattform, specifikt framtagen för läxhjälp online.

Läs mer på www.myacademy.se

Studybuddy

Studybuddy

Studybuddy grundades av KTH studenter och störst på läxhjälp i Stockholm. Studybuddy lägger extra fokus vid den personliga matchningen mellan studybuddy och elev. De anställda är toppstudenter från såväl gymnasium, som universitet och Studybuddy ser stora fördelar i att elev och studybuddy ligger nära i ålder. Den personliga kemin är extremt viktig för Studybuddy och föräldrar och elever kan dessutom själva bläddra och välja sin egen studybuddy på hemsidan.

Läs mer på www.studybuddy.se

Matteakuten

Matteakuten

Matteakuten är från början ett studentprojekt från KTH studenter som ville hjälpa yngre elever med matten. Matteakuten har bedrivit kursverksamhet inom mattematik sedan 2004 och kursverksamheten består av intensivkurser inför nationella proven i matte, samt repetitionskurser under sommaren. Matteakuten har många erfarna lärare som håller i kursen år efter år. Varje år lånar Matteakuten dessutom in de allra bästa lärarna från My Academy och Studybuddy till sin kursverksamhet.

Läs mer på www.matteakuten.se

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag