Privatlärare

Hitta studiecoach

  Boka en privatlärare för att höja dina betyg

  Här på Läxhjälp.com kan du bläddra bland de hundratals privatlärare som är anställda hos våra samarbetspartners Studybuddy och My Academy. Vi erbjuder tillsammans med våra partners läxhjälp i högklass inom en rad massa ämnen – det är bara att önska sig fram i sökfältet så fixar vi resten!

   

  Privatlärare för gymnasiet

  Privatlärarna inom båda våra samarbetspartners Studybuddy och My Academy undervisar i flera ämnen och nivåer. Gymnasieelever erbjuds privatundervisning inom diverse kurser. Allt från Engelska 7 till Matte 5, du kan få hjälp med det allra mesta. Vi anpassar alltid privatläraren till dina akademiska behov så du får den hemundervisningen du behöver!

   

  Privatlärare för högstadiet

  Våra privatlärare från Studybuddy och My Academy har breda möjligheter att hjälpa högstadieelever. Vi vet att det kan kännas ganska stressigt med övergången från mellanstadiet till högstadiet och som tur är finns därför all hjälp du behöver för att uppnå dina studiemål här! Privatlärarna inom våra partners företag hjälper dig som högstadieelev i allt från svenska och spanska till biologi och fysik.

   

  Få hjälp med dina studier av en specialist

  Efter att någon av våra rådgivare på Studbuddy eller My Academy har matchat dig med en privatlärare, kommer ni överens om ert första tillfälle. Därefter går ni tillsammans igenom de ämnen och områden som du behöver hjälp med. Våra privatlärare är specialister inom läxhjälp och studieteknik och kommer med sin expertis vägleda dig genom din resa att förverkliga just dina akademiska mål!

   

  Vanliga frågor och svar

  Hur långt är ett undervisningstillfälle?

  Det beror på hur mycket och hur ofta du vill ha hjälp. Det kommer du överens om tillsammans med din privatlärare när tillfällena schemaläggs.

  Vad kostar en privatlärare?

  Olika priser gäller för våra företagspartners. Hos Studybuddy erbjuds läxhjälp från 365 kronor och via My academy 460 kronor. Skillnaden i startpris beror på att samtliga privatlärare inom My Academy studerar på ledande universitet i landet.

  I vilka orter erbjuder ni privatlärare?

  Både våra samarbetspartners läxhjälpstjänst finns i flera områden runtom i landet. Studbuddy och My Academy är båda baserade i Stockholm, men våra läxhjälpare finns även i andra städer som bland annat Göteborg, Malmö, Uppsala och Lund. Finns vi inte där du befinner dig fysiskt, erbjuder vi även privatundervisning online!

  Kan jag få hjälp med mina studier under sommaren?

  Ja, det går alltid att ordna! Våra studiecoacher jobbar vanligtvis endast under höst och vårterminerna, men är det så att du även vill ha läxhjälpstillfällen under sommaren, matchar vi dig med en studiecoach som har de möjligheterna!

  Vill du ha läxhjälp?

  Få prisförslag