Så fungerar läxhjälp online – KTH-studenten & onlinecoachen tipsar!

Så fungerar läxhjälp online – KTH-studenten & onlinecoachen tipsar!
08/03/2019 lmg

Magnus arbetar vid sidan av sina studier på KTH som studiecoach på My Academy. Under sina många år inom branschen har han testat det mesta. Han har undervisat i såväl matte, som NO ämnen på både högstadienivå och gymnasial nivå. Magnus har hjälpt dussintals elever med vanlig läxhjälp i hemmet, men det som gör Magnus unik är att han på senast tid specialiserat sig på läxhjälp online.

Testa läxhjälp online du med, lämna intresseanmälan hos My Academy!

Läxhjälp.com frågade Magnus hur onlinehjälp egentligen fungerar:

”Läxhjälp online fungerar likadant som annan läxhjälp med undantaget att man använder sig av en onlineplattform. Där man då får läxhjälp av en personlig studiecoach som man har kontakt med via en videolänk. Lektionerna bokas enkelt utan att behöva ta hänsyn till plats eller restider.”

Via plattformen och My Academy speciella läsplatta kan man dela sitt material och skriva/rita ner sina lösningar och metoder i realtid, utöver möjligheten att se och höra varandra via videolänken.

Det arbete som görs under tillfällena kan sparas ner digitalt så att man kan återvända till det i framtiden om man skulle behöva repetera det inför kommande prövningar.  På så vis så emulerar onlinemöjligheten väldigt väl upplevelsen av att möta en studiecoach fysiskt om geografi eller tid inte tillåter det. Allt som krävs är uppkoppling och en dator med mikrofon och kamera”

Testa läxhjälp online du med, lämna intresseanmälan hos My Academy!

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag