Så mycket billigare blir läxhjälp med den nya arbetsgivaravgiften

Så mycket billigare blir läxhjälp med den nya arbetsgivaravgiften
07/08/2019 lmg

 

Max Henrikson, vd Studybuddy

Lagom till höstterminen inträder regeringens sänktaför personer under 18 år och Studybuddy är inte sena med att sänka priserna.

˗ För elever i låg och mellanstadiet kan vi närapå halvera månadskostnaden för läxhjälp, säger Max Henrikson, VD på Studybuddy till Läxhjälp.com

Mer exakt minskar kostnaden med 38% för en elev i låg- och mellanstadiet. Konceptet kallas läxhjälp JR och vänder sig mot de lite yngre eleverna. Timpriset sänks från 440 till 365 kr och lektionerna kortas ner från 120, till 90 minuter.

Prissänkningen har möjliggjorts av de sänkta arbetsgivaravgifterna och bygger därmed på att läraren/studybuddyn är under 18 år gammal. Max Henrikson på Studybuddy ser det som en fördel:

˗ Vi anställer studybuddies från andra ring och vår erfarenhet säger oss att en yngre studybuddy är den ultimata coachen och förebilden för ett barn i låg- eller mellanstadiet. Våra gymnasister är framtidens stjärnor, med toppbetyg och god pedagogisk förmåga. Dessutom ser vi att personkemin mellan elev och studybuddy gynnas av att de ligger nära i ålder

Med prissänkningen tar Studybuddy på sig ledartröjan för prisvärd läxhjälp och redaktionen på Läxhjälp.com ser med spänning fram emot fler politiska reformer som möjliggör prissänkningar så att fler elever kan testa på privat läxhjälp.

Läs mer om Studybuddys tjänster här
Eller ring deras kundtjänst direkt: 08-409 14 00

 

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag