Sammanfattning av kurser högstadiet och gymnasiet

Sammanfattning av kurser högstadiet och gymnasiet
29/01/2020 lmg
läxhjälpare

Här har vi samlat länkar till – sammanfattning av kurser högstadiet och gymnasiet.
De är skrivna av studiecoacher på My Academy läxhjälp. My Academy har sedan 2005 hjälpt tusentals elever på högstadiet och gymnasiet till ökad studieglädje, högre motivation och bättre ämneskunskap. Deras passion är att få dig som elev att nå dina unika studiemål, oavsett om du jagar ett A eller kämpar för att rädda ett E.

Mattehjälp / läxhjälp matte (1-5)

Läxhjälp fysik

Läxhjälp biologi

Läxhjälp kemi

Läxhjälp engelska

Läxhjälp spanska

På länkarna kan du även finna sammanfattningar för specifika kurser såsom Fysik 2.
Vill du ha personlig hjälp med något av ämnena så kan du kontakta My Academy direkt som har studiecoacher inom de de flesta ämnen.

Är du student och vill ha extrajobb vid sidan om dina studier? My Academy söker dig som vill göra skillnad i andra människors liv och i samhället genom ett flexibelt extrajobb som går utmärkt att kombinera med studier.

För att få ett extrajobb som studiecoach hos My Academy behöver du:

  • Studera vid högskola eller universitet alternativt planerar att göra det
  • Vilja jobba minst 4h / vecka
  • Kunna kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift

Som studiecoach på My Academy har du branschens bäst lön! Ingångslönen är i 125 kr/h och grundlönen höjs desto fler timmar du har undervisat, upp till 155 kr/h. Utöver din lön kan du även få 25 kr/h i reseersättning. Du kan således tjäna upp till 180 kr/h på My Academy. Jobbet som studiecoach är inte bara välbetalt. Det är också extremt givande att hjälpa unga med läxorna och höja deras självkänsla. Dessutom arrangerar vi ofta roliga event för dig som anställd!

-Sammanfattning av kurser högstadiet och gymnasiet-

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag