Studiehjälp

Hitta studiecoach

  Behöver du hjälp med dina studier?

  Om svaret på den frågan är “ja” har du kommit rätt! Här på Läxhjälp.com har vi ett bibliotek fyllt med våra samarbetspartners Studybuddy och MyAcademys läxhjälpare som undervisar inom allt från matematik och fysik, till religion och musik. Vi erbjuder studiehjälp av högsta kvalité genom våra partners duktiga studiecoacher som alltid är redo att ta dina kunskaper ett steg närmare dina studiemål!

  Studiehjälp för gymnasiet

  Våra läxhjälpare inom Studybuddy och My Academy erbjuder studiehjälp inom en rad massa ämnen för gymnasiet. Främst inom matematik, engelska och svenska där efterfrågan är som högst. Men läxhjälp finns även att få inom i princip vilket gymnasieämne du än kan behöva stöd i. Allt ifrån kurser i samhälle och natur, till ekonomi och moderna språk – våra studiecoachers kunskaper är oerhört breda!

  Studiehjälp för högstadiet

  Båda våra samarbetspartners studiecoacher erbjuder läxhjälp inom alla högstadieämnena. Utöver kärnämnen, SO och NO-ämnen finns hjälp att få även inom språkämnen som franska, spanska och tyska. Det är bara att meddela oss om vilka ämnen du önskar att få hjälp med så matchar våra läxhjälpspartners dig med en studiecoach! Du gör det via en intresseanmälan som du fyller i här på Läxhjälp.com efter att du valt den studiecoach som du är mest intresserad av!

  Få hjälp med dina studier online

  Både våra läxhjälpspartners Studybuddy och My Academy erbjuder studiehjälp online. När du gör din intresseanmälan här på Läxhjälp.com anger du att du önskar att få läxhjälp online. Därefter, när våra partners får din anmälan, ser de till att matcha dig med en studiecoach som kan hjälpa dig online!

  Vanliga frågor och svar

  Hur långt är ett undervisningstillfälle?

  Hur långt ett undervisningstillfälle är beror på hur ofta du vill ha hjälp och vilket schema du kommit överens med tillsammans med din studiecoach. Vi utgår alltid främst utifrån dina behov som kund och gör vårt bästa för att hitta den läxhjälpare som matchar just dina behov och tider på dygnet!

  Vad kostar studiehjälp?

  Olika priser gäller för våra samarbetspartners. Via Studybuddy kan du få studiehjälp från 365 kronor, respektive 460 kronor med My Academy. Samtliga studiecoacher på My Academy studerar inom landets ledande universitet och därmed är startpriset högre.

  Kan jag få studiehjälp under sommaren?

  Ja! Våra studiecoacher undervisar vanligtvis endast under höst och vårterminer, men önskar du att ha fler tillfällen med din studiecoach under sommaren går det alltid att ordna!

  Vill du ha läxhjälp?

  Få prisförslag