Studybuddy erbjuder läxhjälp i NK-passagen i Stockholms city

Studybuddy erbjuder läxhjälp i NK-passagen i Stockholms city
14/01/2020 lmg

I januari öppnar läxhjälpsföretaget Studybuddy upp en popup-butik i Beta/NK Passagen. Syftet är att kunna erbjuda rådgivning till stressade föräldrar som jobbar i Stockholm city.

– Många föräldrar som jobbar i city har enormt påfrestande livspussel. De är ofta högpresterande yrkespersoner som jobbar långa och intensiva dagar. Samtidigt vill de kunna hjälpa sina barn på hemmaplan med studierna. En ekvation som inte alltid är så lätt att få ihop, säger Anders Jansson, marknadschef för Studybuddy.

I popup-butiken kommer även ungdomar kunna få hjälpa av studybuddies med sina skolarbeten och läxor. Något som Studybuddy hoppas kommer få flera människor att öppna ögonen för privat läxhjälp.

– Vi vill ge ungdomar, som normalt inte skulle använda privat läxhjälp, chansen att få hjälp av våra duktiga studybuddies. Vi kommer i stort sätt ha en erfaren studybuddy från ledande universitet på plats i butiken varje dag, säger Max Henrikson, vd på Studybuddy.

 

Att erbjuda läxhjälp i butiksmiljö är en helt ny företeelse men på Studybuddy tycker man samtidigt att det är en idé i tiden. Sett till den ökade medvetenheten kring överkonsumtion av fysiska varor.

– Eftersom vi tillhör Sveriges ledande koncern inom läxhjälp och studiecoachning, så känns det rimligt att vi är först ut att erbjuda våra tjänster i en kommersiell fysisk miljö, avslutar Max Henrikson.

Läs mer om Studybuddys tjänster här!

 

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag