Vikten av långsiktighet i läxhjälp – Experten Malcolm tipsar

Vikten av långsiktighet i läxhjälp – Experten Malcolm tipsar
08/03/2019 lmg
läxhjälpare

Läxhjälp.com har träffat Malcolm som brinner för långsiktigt lärande!

Malcolm började på My Academy som studiecoach under studietiden vid Lunds universitet och efter studierna började Malcolm jobba som Client Manager på huvudkontoret i Stockholm där huvuduppgiften är att hjälpa kunder och matcha dem med rätt studiecoach.

Idag har Malcolm har dels undervisat dussintals elever i en rad olika ämnen, men han har även gedigen erfarenhet från att ha talat med tusentals engagerade föräldrar om deras utmaningar inom läxhjälp.

Läxhjälp.com frågade experten om hans syn på läxhjälp och långsiktighet:

”Redan när jag jobbade som studiecoach förstod jag vikten av att jobba långsiktigt med mina elever och jag la alltid upp både långsiktiga och kortsiktiga mål med mina elever. Jag gjorde det för att öka motivationen, men även för att mina elever skulle börja tänka långsiktigt och börja plugga i tid inför sina prov.

Sedan jag började jobba på kontoret har jag fått ytterligare insikter inom läxhjälpsbranschen och min övertygelse om långsiktighet har aldrig varit starkare!

De roligaste samtalen som vi får in är de när familjerna är superglada över att deras barn har klarat ett tufft prov och de vill ge positiv feedback till studiecoachen.

Alla studiecoacher, inklusive jag själv, jobbar med My Academy Metoden där man ges en god verktygslåda med roliga tips och tricks som de kan föra vidare till sina elever!”

Klicka här så bjuder My Academy på en extraträff vid tecknade av långsiktig läxhjälp där du träffar din studiecoach veckovis.

Ta del av erbjudandet genom att klicka på länken ovan. Glöm inte att ange namn, nummer och vad du vill ah hjälp med.   

För att läsa mer om My Academy och deras tjänster kan du klicka här.

Vill du ha läxhjälp?

Få prisförslag